Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > Startside > Bli student > Bli student

Fadderfrokost_2006
grilling_2002_1
Biblioteket
paa_plenen_fadder
terassen_040506

Velkommen til informasjonssidene for søkere til HiL!

På disse sidene ønsker vi å fortelle mest mulig om studiene ved HiL, hva som gjør studentmiljøet ved HiL unikt, og hvorfor Lillehammer er en god by å studere i.

Høsten 2007 tilbyr vi flere studier enn noen gang tidligere. Som søker kan du velge mellom 13 årsstudier, 23 bachelorstudier og 9 masterstudier.

HiL er kanskje mest kjent for Den norske Filmskolen og studiene innen film- og fjernsyn, men vi har også en mangfoldig studietilbud innen helse- og sosialfag, opplevelses- reiselivs-, og kulturfag, ledelse og økonomiske fag, samt samfunnsvitenskap og humanistiske fag.

Nytt av året er en utvidet satsing på idrettsfag, slik at det nå er mulig å ta både årsstudium og bachelor i idrett ved HiL. Dersom du er aktiv idrettsutøver kan du søke om toppidrettsstatus uansett hvilket studium du søker på, og få tilrettelagt studiet slik at du kan kombinere trening og restitusjon med studier.

I år har vi også økt tilbudet innen Opplevelses-, reiselivs- og kulturfag, slik at du nå kan ta både Årsstudium og Bachelor i kulturprosjektledelse – og også søke på en ny og spennende Bachelor i opplevelses- og attraksjons- utvikling. I tillegg har vi fortsatt HiLs velrenommerte reiselivsstudium.

Sist oppdatert: Administrator User 26.06.2009

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L