Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > For studenter

FOR STUDENTER

Åpningstider Studenttorg: man-fre 0800-1530

Nyheter på denne siden vil ikke lenger oppdateres på hil.no. Ferske nyheter og aktuelle saker finner du nå på inn.no.

Kommer ikke lenger inn på Colourbox? Det er fordi Høgskolen i Innlandet nå har ny felles lisens til bildebyrået Colourbox. Den gamle lisensen vår er opphørt. Det betyr at du må legge inn ny aktiveringskode og registrere deg på nytt som bruker. 

Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen i Hedmark slås sammen med virkning fra 1. januar 2017 under navnet Høgskolen i Innlandet. Dette innebærer at Studentsamskipnaden i Oppland og Studentsamskipnaden i Hedmark slår seg sammen fra samme tidspunkt til Studentsamskipnaden i Innlandet.

1. januar 2017 er Høgskolen i Lillehammer historie og du blir student ved Høgskolen i Innlandet. Fusjonen har bl.a. som mål å utvikle en enda bedre høgskole, men dette betyr ikke at du som student vil møte en helt annen studiehverdag når du kommer tilbake til ditt studiested etter juleferien.

Snarveier

Mobilalarm på campus

Er du hørselshemmet og har behov for ekstra varsling ved brannalarm?

På campus kan du få varsel om brannalarm pr mobiltelefon.

Send kodeord ALARM til 2223, så er mobiltelefonen din registrert for å motta en SMS-varsling. Tjenesten er kostnadsfri. Se www.mobilarm.no for mer informasjon.

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L