Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Tidligere arrangerte Forskningsdager > Forskningsdagene 2009 > Program Forskningsdagene 2009

Program Forskningsdagene 2009

18. september

Miniseminar om miljø, forbruk, lyst og ansvar
Bahai-samfunnet i Lillehammer arrangerer et miniseminar med innlegg og paneldebatt fredag den 18. september mellom kl. 1300 i auditorium G på Høgskolen i Lillehammer. Victoria W. Thoresen, førstelektor i pedagogikk ved Høgskolen i Hedmark og Arne Christian Stryken, sosiolog og lektor ved Nansenskolen deltar. Ordstyrer for paneldebatten er professor Trond Jakobsen fra Høgskolen i Lillehammer.

Tid: Kl. 1300
Sted: Auditorium G, Høgskolen i Lillehammer

21. september

Akademisk årsfest
Vi hyller forskningen/kunsten og forskerne/kunstnerne ved høgskolen under en storslagen tilstelning på høgskolen. Det blir dessuten premiere på forskningsfilmen ”Undrer meg på ...”.

Tid: Kl. 1400 - 1600
Sted: Høgskolen i Lillehammer

22. september

Forskningsbad
I anledning Hamsun-jubileet i 2009 har vi invitert forfatteren Ingar Sletten Kolloen som sammen med Magnhild Bruheim og med publikum til stede, vil samtale rundt sitt arbeid med Hamsun-biografiene.

Tid: Kl. 1900
Sted: Lillehammer bibliotek

25. september

Forskningstorg
Ulike forsknings- og kunnskapsinstitusjoner i Lillehammer vil i løpet av to innholdsrike dager presentere spennende prosjekter på ulike stands midt i Storgata. Maihaugen, Østlandsforskning og Litteraturfestivalen vil alle delta på torget sammen med Høgskolen i Lillehammer med egne boder og aktiviteter.

Høgskolen i Lillehammer stiller bl.a. med OB-buss (mobilt fjernsynskontrollrom) på tre ganger åtte meter og kamera, i tillegg til at representanter fra prosjekt Nattergalen kommer.

Vi vil også oppfordre deg til å gå vår Kunnskapssti gjennom byen hvor du underveis kan svare på spørsmål innen geografi, kunst, vitenskap og historie mm.

Tid: Kl. 1000 - 1600
Sted: Sigrid Undsets plass

Forskningsbad
Psykiater og forfatter Finn Skårderud vil sammen med NRK-journalist Madeleine Cederstrøm samtale rundt hans forskning i uformelle omgivelser i Café Banken.

Tid: Kl. 1900
Sted: Café Banken

26. september

Forskningstorg
Ulike forsknings- og kunnskapsinstitusjoner i Lillehammer vil i løpet av to innholdsrike dager presentere spennende prosjekter på ulike stands midt i Storgata. Litteraturfestivalen vil bl.a. denne dagen ha temaslipp for neste års festival!

Tid: Kl. 1000 - 1400
Sted: Sigrid Undsets plass

6. oktober

Tiltredelsesforelesning Stein Ringen
Professor Stein Ringen foreleser rundt tema ”Levemåten hos Dølafolket før og nå”. Etter forelesningen blir det servering av fingermat og vin.

Tid: Kl. 1400 - 1600
Sted: Auditorium A

Sist oppdatert: Sigrun Dancke Skaare 18.09.2009

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L