Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer er fra Høgskolen i Innlandet

HiL > hjem > Nyheter > Arkiv 2016 > Besøk oss på utdanningsmesse!

Mer informasjon

Vi ser fram til å møte framtidige studenter på messe i vinter!

  • Lillestrøm 11 - 12. januar
  • Bergen 28. - 29. januar
  • Trondheim 4. - 5. februar
  • Oslo 17. - 18. februar

Les mer om Utdanningsmessen Jobb&Utdanning

Kontakt oss:

Ønsker du informasjon om vårt studietilbud? Ta kontakt med Studenttorget!

Tlf.: 61 28 81 00

Besøk oss på utdanningsmesse!

Tre studenter ved inngang Sørhove (foto: Gro vasbotten)

Høgskolen i Lillehammer blir å treffe på utdanningsmesser i Lillestrøm, Bergen, Trondheim og Oslo i vinter. Messene skal gi elever i den videregående skolen muligheten til å orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

Velkommen!

På messene vil det være et bredt spekter av utdanningstilbud til stede, og elevene kan få førstehånds informasjon om både studier og skoler.

Bredt spekter av utdanningstilbud

Utstillere på messene er norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagutdanninger, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

HiL skal i tillegg til messene, også være representert på en mindre utdanningsmesse for videregående skoler i Asker og Bærum 25. januar.

I perioden 1.- 12. februar skal rekruttererne dessuten på en skolebesøksturné til videregående skoler i Oppland og Hedmark.

Representerer Høgskolen i Lillehammer

For å representere Høgskolen i Lillehammer reiser en gruppe studenter fra ulike fagområder og ansatte fra Studieadministrasjonen.

Søknadsfrist 15. april 2016

En kan søke om opptak til våre studietilbud enten gjennom lokalt opptak eller ved samordna opptak.

Lokalt opptak gjelder opptak til våre deltidsstudier, videreutdanninger, og mastere. Ordinær søknadsfrist for opptak høstsemesteret er 15. april 2016.

Samordna opptak gjelder alle års- og bachelorstudier på heltid* samt Årsstudium i pedagogikk på deltid. Ordinær søknadsfrist for opptak høstsemesteret er også her 15. april.

Sist oppdatert: Sigrun Dancke Skaare 17.10.2016

20©09 Høgskolen i Lillehammer, Postboks 952, 2604 Lillehammer | Fakturaadresse | Telefon: 61 28 80 00 | E-post: post@hil.no |L